موسیقی را ساده و آنلاین بیاموز

  • تاریخ : ۲۵ام اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه کیک اسفنجی 8

اگر به دنبال دستور پخت کیک اسفنجی ساده، زیبا، خوشمزه، نرم و درست شده با شکلات خرد شده هستید، این دستور تهیه را از دست ندهید!

پیشنهاد امروز ما: آموزش طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی به سبک نیلا موسوی

ترکیبات

  • ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) شیر
  • ۲ فنجان (۲۵۰ گرم) آرد چند منظوره
  • سه چهارم فنجان (۹۰ گرم) پودر شکر
  • یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • نصف فنجان (۴۳ گرم) کاکائو
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۲ تخم مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • نصف فنجان (۱۱۸ میلی لیتر) روغن گیاهی

مراحل

۱- فر را از قبل تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲- کف یک قالب کیک ۲۳ در ۳۳ سانتی (۹ در ۱۳ اینچی) را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید.

۳- شکر، آرد، کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید. باید آرد و سایر ترکیبات را در کاسه الک کنید تا هوای بیشتری وارد مخلوط شود و باعث اسفنجی تر شدن کیک شود.

۴- تخم مرغ ها، شیر، روغن گیاهی و وانیل را اضافه کنید. با همزن برقی روی سرعت متوسط یا با دست برای ۲ دقیقه، مخلوط را هم بزنید.

۵- خمیر را در قالبی که آماده کردید، بریزید و آن را با یک کاردک به طور یکنواخت در قالب پخش کنید.

۶- آن را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

۷- بگذارید به طور کامل خنک شود و روی آن را با خامه ی مورد علاقه تان بپوشانید.

نکات

  • می توان از آرد کیک یا آرد همه منظوره استفاده کرد اما آرد دارای خمیر مایه بهترین گزینه است.
  • می توان بیکینگ پودر را جایگزین جوش شیرین کرد.
  • این کیک بسیار نرم است. وقتی می خواهید آن را از قالب در بیاورید، ابتدا بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود.
  • اگر قصد دارید کیک را روی یک تخته ی کیک یا ورقه ی فویل قرار دهید، تخته یا ورقه را در بالای قالب بگذارید. دستتان را در مرکز آن نگه دارید و دست دیگرتان را زیر قالب ببرید و با یک حرکت آن را برگردانید. به این ترتیب کیک به آرامی روی تخته قرار می گیرد و تکه تکه نمی شود یا از قالب بیرون نمی افتد.
  • برگرداندن کیک از قالب بدون کمک تخته یا ورقه ی فویل ممکن است باعث ایجاد ترک های بزرگ در کیک شود.
  • از آن جایی که کیک اسفنجی شکلاتی بسیار نرم و سبک است، نمی توان آن را با مواد رویه ای سنگین که برای کیک شکلاتی معمولی استفاده می شوند، تزئین کرد. برای تزئین می توان از پودر شکر یا یک آیسینگ سبک روی آن استفاده کرد.
  • برای اینکه آردی که در قالب پاشیده می شود، روی کیک های شکلاتی مشخص نباشد، به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کنید.

یه دستور عالی دیگه: آموزش تصویری طرز تهیه کیک خیس ترکیه (ساده و خوشمزه)