موسیقی را ساده و آنلاین بیاموز

  • تاریخ : ۲۵ام اسفند ۱۳۹۷

پرورش آبزیان

آبزی پروری یک بخش در حال رشد در آفریقای جنوبی است. اگر چه مدت زیادی نیست که ظهور پیدا کرده است، مصرف کننده هنوز در بسیاری از جنبه های ماهیگیری، نادیده گرفته میشود. این متن نگاهی به پرورش آبزیان و تاثیرات بلند مدت آن بر انسان، ماهی ها و دیگر حیوانات میکند.

از آنجایی که این صنعت بعنوان تولید غذا دائما مورد استفاده قرار میگیرد، شما باید این ۹ حقیقت کلیدی را دراین مورد بدانید:

۱-ماهی های پرورشی ارزش غذایی نامشخصی دارند.

در اینجا یک تناقض ناامید کننده برای کسانی که برای سلامتیشان ماهی میخورند وجود دارد، فواید تغذیه ای ماهی در زمان پرورش به شدت کاهش میابد. ماهی های وحشی، امگا ۳ را از گیاهان دریایی دریافت میکنند. ماهی های پرورشی اصولا از ذرت، دانه ی سویا یا دیگر مواد غذایی که حاوی مقدار اندک یا حتی فاقد امگا ۳ هستند تغذیه میکنند. این غذای غیرطبیعی و مقدارزیاد ذرت باعث تجمع اسیدهای چرب زیادی در بدن ماهی میشود. همچنین به ماهی های پرورشی مقدار زیادی آنتی بیوتیک میزنند که موجب بیماری های مقاوم به آنتی بیوتیک در انسان میشود.

۲-ماهی های پرورشی حامل بیماری ها هستند و آن را به جمعیت ماهی های وحشی گسترش میدهند

ماهی های پرورشی مانند سکه های کیف پول به هم فشرده میشوند. این شرایط غیرطبیعی موجب توسعه ی بیماری ها و انگل میشود؛ که معمولا از محیطشان منتشر میشود و جمعیت ماهی های وحشی را آلوده میکند. برای مثال در سواحل کانادا ۸۰ درصد از ماهی های سالمون به دلیل آلودگی آبله، در بعضی مناطق محلی از بین رفتند؛ اما موضوع به اینجا ختم نشد چون بقای عقاب ها، خرس ها و دیگر شکارچیان به وجود سالمون ها بستگی دارد. پس کاهش سالمون موجب کاهش این گونه موجودات هم شد.

حتما بخوانید: آموزش گام به گام مهم ترین نکات پرورش بچه ماهی برای گرفتن بهترین نتیجه

۳-ماهی های پرورشی مملوء از سموم هستند که این به اکوسیستم های محلی هم آسیب میزند.

برای مبارزه با انگل ها و عفونت ها، اپراتور آنتی بیوتیک ها و مواد شیمیایی دیگری به آب تخلیه میکند. بعضی از این سموم به اکوسیستم محلی آسیب میزنند. یک مطالعه نشان دادکه داروهایی که برای مبارزه با شپش ها استفاده میشود، باعث از بین رفتن انواعی از بی مهرگان میشود و باعث پخش شدن در آب و باقی ماندن به مدت ساعت ها در آب میشود.

۴-ماهی های پرورشی در مدفوعشان زندگی میکنند!

زایدات ماهی های پرورشی مانند رسوب در به میزان زیاد در ته آب جمع میشوند و باعث از بین رفتن زندگی آبی در مجاورت یا مکان های دیگر میشود. این همچنین باعث رشد جلبک ها هم میشود که باعث کاهش محتوای اکسیژن آب و سخت شدن بقای گونه ها میشود.

۵-ماهی های پرورشی دائما در حال فرار از موقعیت ناخوشایندشان هستند.

تنها در شمال اقیانوس اطلس، بیش از ۲ ملیون سالمون فراری در هر سال وجود دارد. نتیجه این است که حداقل ۲۰ درصد از ماهی های سالمون گرفته شده که ظاهرا وحشی هستند، در واقع پرورشی میباشند. اینکار موجب آسیب به جمعیت وحشی و دریایی و میشود.

۶-افزایش تقاضا برای ماهی ها

درحالیکه روش های کارامدتری برای پرورش ماهی تولید میشود، تقاضا برای منابع افزایش میابد. مطابق با آن، هرچه تولید ماهی بصرفه تر باشد و ماهی های بیشتر و ارزانتری در دسترس باشد، تقاضا در همه ی سطوح افزایش میابد. این باعث افزایش ماهیگیری میشود که به جمعیت گونه ها آسیب میزند.

 

با توجه به بیماری های طولانی مدت، مواد شیمیایی، زایدات و فشارهای سنگین به جمعیت ماهی ها، ماهیهای پرورشی یا وحشی فقط زمانی سالم هستند که باغذاهای پرچربی مانند گوشت قرمز مقایسه شوند. بعلاوه تقریبا تمام ماهی ها مقدار زیادی جیوه ی سمی دارند.

حتما بخوانید: هزینه و حداقل سرمایه برای پرورش ماهی چقدر است و چقدر عایدتان می شود؟

در اینجا یک راه حل وجود دارد که امگا ۳ خود را از طریق سویا، گردو و دیگر غذاها که فاقد کلسترول و جیوه هستند تامین کنید. باز هم هرگونه سوال یا نظری در این باره دارید در بخش نظرات با ما درمیان بگذارید.