موسیقی را ساده و آنلاین بیاموز

  • تاریخ : ۲۴ام اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه مافین

امروز یک دستور تهیه فوق العاده مافین داریم. به صورت تصویری به شما یاد می دهیم که چطور در خانه یا شیرینی پزی خود مافین را به ساده ترین شکل ممکن و فوق العاده خوشمزه تهیه کنید.

گاهی اوقات تمام چیزی که شما از خدا می خواهید یک مافین خوشمزه و ساده است! گرچه ممکن است که این مافین ها به اندازه مافین های معروفی که این روزها درون قنادی ها پیدا می شود، معروف نباشند با این حال باز هم لبخند به روی صورت شما می آورند و در شکمتان جشنی به پا می کنند. تمام چیزی که شما نیاز دارید مواد درست و اشتها می باشد.

روش اول: مافین وانیلی ساده

  • ۱ فنجان آرد سلف ریزینگ
  • سه چهارم فنجان شیر
  • نصف فنجان شکر
  • نصف قاشق چای خوری اسانس وانیل
  • یک تا دو عدد تخم مرغ ساده
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲ قاشق غذاخوری کره

۱- فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد / ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

۲- یک کاسه و چنگال جهت هم زدن بردارید. آرد، شیر، شکر و بکینگ پودر را اضافه کنید.

۳= برای ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید. سپس کره و تخم مرغ را اضافه کنید.

۴- یک قاشق غذاخوری از وانیل را اضافه کنید.

۵- قالب های مافین را چرب کنید.

۶- مخلوط را به صورت یکدست داخل قالب ها بریزید.

۷- به مدت ۱۵ – ۱۷ دقیقه درون فر بگذارید.

۸- بیرون بیاورید و بگذارید مافین ها کمی سرد شود. از مافین هایتان لذت ببرید.

جالبه: آموزش طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی به سبک نیلا موسوی

روش دوم: مافین ساده

این دستور به تعداد ۱۲ مافین است:

  • ۱ تخم مرغ
  • ۲ فنجان آرد ساده یا همه منظوره (ترجیحا آرد کامل یا همه منظوره)
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۱ فنجان شیر
  • ۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن آشپزی
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • کره (برای چرب کردن)
  • لایه خامه (اختیاری)

۱-فر را بر روی ۴۲۵ درجه یا بیشتر قرار دهید.

۲- دو فنجان آرد بردارید و آن را الک کنید.

۳- آرد الک شده، بکینگ پودر، شکر و نمک را درون یک کاسه بریزید. مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید.

۴- در کاسه ای دیگر، تخم مرغ را تا زمانی که نرم شود هم بزنید.

۵- شیر و روغن را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

۶- مخلوط تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید. در حال ریختن هم بزنید. خمیر باید به شکل قلنبه و ناصاف شود. پس زیاد هم نزنید.

۷- قالب های مافین را با کره یا مارگارین چرب کنید.

۸- هر قالب مافین را تا دو سوم از خمیر پر کنید.

۹- برای ۲۰ دقیقه داخل فر ۴۲۵ درجه بگذارید.

۱۰- از فر درآورید. بگذارید مافین ها خنک شوند. اگر دوست دارید یک لایه خامه بر روی آن بمالید یا آن را ساده بگذارید. همه لذت میبرند!

یه دستور پخت عالی دیگه: آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی ماکارون به سبک فرانسوی (ساده و خوشمزه)