موسیقی را ساده و آنلاین بیاموز

  • تاریخ : ۱۸ام مهر ۱۳۹۷

در این پست بنا به نیاز بعضی ازکاربران تصمیم گرفتیم در ادامه آموزش های آشپزی، بهترین سبزی برای استفاده در قورمه سبزی را به شما معرفی نماییم. پس تا انتهای مطلب ما را همراهی نمایید.

مقدمه:

قورمه سبزی غذای مورد علاقه اکثر افراد جامعه ماست. یکی از نکات مهم که در خوشمزه بودن قورمه سبزی اهمیت دارد ترکیب درست و به اندازه سبزی های آن است. از دیگر عوامل تأثیر گذار در طعم قورمه سبزی می توان به نوع ادویه مورد استفاده ، طرز تفت دادن سبزی قورمه ، مدت زمان سرخ شدن سبزی و… اشاره کرد. به حرحال اگر تصمیم پختن غذای لذیذ قورمه سبزی را گرفته اید ابتدا باید سبزی آنرا تهیه نمایید. اما دانستن این نکته که هر کدام از سبزی های آنرا به چه میزان بخرید و ترکیب کنید ضروریست. پس بهتر است برای اطلاع از این موضوع، ادامه مطلب را بخوانید.

پست مشابه : ۱۰ توصیه مهم یک سرآشپز برای انجام َآشپزی حرفه ای در منزل

ویدئو آموزش طرز تهیه قورمه سبزی:

 

تهیه سبزی قورمه سبزی:

انتخاب بهترین سبزی برای قورمه سبزی به ذائقه و سلیقه افراد بستگی دارد ممکن است شخصی طعم شنبلیله را در غذا بیشتر دوست داشته باشد و دیگری طعم تره و یا اسفناج و … . اما بطور اصولی شنبلیله باعث خوش طعم شدن خورش می شود بشرطی که به اندازه بریزید چون زیادی آن باعث تلخ شدن غذا می شود.همچنین تره هم تأثیر زیادی در طعم قورمع سبزی دارد. مثلاً اگر شما می خواهید ۲ کیلوگرم سبزی برای قورمه سبزی تهیه کنید، ۸۰۰ گرم از این ۲ کیلوگرم را تره، ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم را جعفری، ۳۵۰ تا ۴۵۰ گرم را گشنیز و نهایتاً فقط ۵۰ تا ۷۵ گرم را شنبلیله در نظر بگیرید. اگر این میزان را به درصد بیان کنیم ۴۰ درصد از سبزی را تره، ۳۵ درصد را جعفری، ۱۸ تا ۲۰ درصد را گشنیز و ۵ تا ۷ درصد را شنبلیله تشکیل می دهد. این درصد و حتی این ترکیبات در نواحی مختلف گاهی متفاوت است. به طور مثال در شمال کشور از یک نوع سبزی به نام “خلواش” نیز داخل سبزی قورمه استفاده می شود و یا در تبریز مقدار تره و اسفناج بیشتر از حد معمول است که باعث می شود کمی طعم خورش تندتر باشد. البته می توان به این میزان بنابر دلخواه خودتان حدود نیم کیلو برگ چغندر یا اسفناج (بنا به فصل) اضافه کرد. (سبزی تان ۲/۵ کیلو گرم خواهد شد).

قورمه-سبزی

سبزی ها را بعد از پاک کردن خوب بشویید و مدتی صبر کنید تا آب سبزی ها برود و آماده خرد کردن شوند. سبزی ها را باید ریز خرد کنید. اگر بخواهیم اندازه ای برای آن تعیین کنیم، بین سبزی های آش، پلویی و قورمه سبزی، سبزی خورشتان باید از همه ریزتر باشد.

این آموزش را می توانید با تماشای : ۶ فیلم آموزش پخت غذاهای مجلسی و شیک ایرانی (ساده و خوشمزه) دنبال کنید.

بعد از اینکه خرد کردن سبزی ها به پایان رسید باید سبزی ها را تفت دهید. به حفظ خواص سبزی ها اهمیت دهید و فقط سبزی ها را تفت دهید و اجازه دهید بیشتر پخته شوند تا سرخ شده و خشک گردند.
سبزی ها را در هر ظرفی که تفت می دهید به میزان سبزی نسبت به ظرف دقت کنید تا سبزی آب نیندازد و تیره نشود. برای سرخ کردن سبزی ابتدا باید روغن بریزید بعد سبزی و اگر روغن دیرتر ریخته شود باعثتیره تر شدن رنگ سبزی و در نهایت خورش خواهد شد. بعد از اینکه سبزی ها کامل سرخ شدند آنرا از روی حرارت بردارید. زمانی که سبزی ها خنک شدند، برای هر وعده مصرف به صورت جداگانه در کیسه فریزری ریخته و صاف کنید و در فریزر قرار دهید؛ تا برای هر بار مصرف تنها به همان میزان از حالت انجماد خارج شود و بقیه سبزی خواص خود را از دست نداده و مستعد فاسد شدن، نشوند. سبزی شما آماده است می توانید با فراهم کردن بقیه مواد لازم، یک قورمه سبزی خوشمزه تهیه کنید و در کنار بقیه اعضای خانواده نوش جان کنید.

چنانچه این مطلب ما نتوانسته ابهامات شما را رفع کند، لطفا سؤال خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

آشپزی-پایین