موسیقی را ساده و آنلاین بیاموز

  • تاریخ : ۱۰ام شهریور ۱۳۹۷

اگر دلتان هوس مربا دارد آن هم مربای به، بهتر است خودتان دست به کار شوید و یک مربای خوشمزه و طبیعی در منزل درست کنید. به همین منظور در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه مربای به آشنا نماییم. در ابتدای توضیحات نیز یک کلیپ آموزشی از طرز درست کردن مربای به را برای شما قرار داده ایم که می توانید به رایگان آنرا مشاهده و دانلود نمایید.

مقدمه :

در ابتدای آموزش تهیه مربای به لازم است با خواص فوق العاده این میوه آشنا شوید :

  1. میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C می‌باشد.
  2. این میوه فاقد چربی است.
  3. یک عدد میوه به با وزن ۹۲ گرم، دارای ۵۲ کیلو کالری، ۰/۳۷گرم پروتئین، ۰/۰۹گرم چربی، ۱۴/۰۸گرم کربوهیدرات، ۱/۷گرم فیبر و ۰ میلی گرم کلسترول می‌باشد.
  4. بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است.
  5. بیشترین ویتامین‌ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A می‌باشد.

ویدئو آموزش طرز تهیه مربای به :

با مشاهده کلیپ آموزشی زیر می توانید مربای به خوشمزه تری درست کنید.

این پست را نیز ممکن است دوست داشته باشید : آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی (بسیار خوشمزه و ساده)

مواد لازم برای تهیه مربای به :

  1. به ۳۰۰۰ گرم
  2. شکر ۲۵۰۰ گرم
  3. آب لیموترش ۰٫۵ فنجان
  4. هل ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای به

۱-برای تهیه مربای به، ابتدا پس از شستشو و خشک کردن، به را به سایز دلخواه برش بزنید و درون ظرف بریزید (اگر ظرف مسی باشد مربا خوش رنگ تر خواهد شد) تا حدی که آب روی به‌ها را بگیرد روی آن آب بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید. توجه داشته باشید که به‌ها نباید له شوند.
۲-شکر را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم حدود ۳ تا ۴ ساعت بسته به ضخامت به‌ها بپزید.
برای چاشنی این مربا بسته به ذائقه خود از دانه‌های هل و یا گلاب می‌توانید بهره ببرید. همچنین استفاده از گردوی خرد‌شده در ساختار این مربا بسیار مطلوب خواهد بود.
۳-برای فهمیدن این نکته که آیا شربت مربا به اندازه کافی قوام آمده است یا خیر می‌توانید یک قطره از شربت را داخل آب سرد بریزید، اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد از قوام کافی برخوردار است.
اگر رنگ مربا به رنگ دلخواهتان نزدیک بود ولی شربت آن به حد کافی قوام نداشت، می‌بایست در قابلمه حاوی مربا را باز کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط آب اضافی آن تبخیر شود.
۴-در نهایت زمانی که شربت مربا قوام آمد و رنگ آن قرمز رنگ شد از یک قاشق چایخوری آب‌لیموی تازه و یا ۱/۸ قاشق چایخوری جوهر‌لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا استفاده نمایید. توجه داشته باشید که جوشیدن بیش از حد باعث شکرک زدن مربا خواهد شد.
۵-وقتی مربا پخته شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و توجه داشته باشید که ظرف کاملاً پر شود. سپس در ظروف را بگذارید و آن‌ها را برعکس کنید تا هوا خارج و در آن محکم بسته شود. بعد از خنک شدن، ظرف مربا را در یخچال بگذارید.

در مورد توت فرنگی چه می دانید : تمام خواص و فواید توت فرنگی برای بدن و پوست شما که حتما تعجب خواهید کرد!

بهتر است هنگام درست کردن مربا این نکات را رعایت کنید :

  1. برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت (تقریباً ۱۰ ساعت) با تکه‌های میوه مخلوط کنید. به این مرحله شکرپاش کردن گفته می‌شود که برای بسیاری از مرباها از جمله مربای به کاربرد دارد.
  2. هرگز برای ترد شدن تکه‌های میوه، از آب آهک استفاده نکنید زیرا مصرف چنین مرباهایی برای افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است.
  3. برای تهیه مربای به می‌توانید از به رنده شده، خلال شده و یا خرد‌شده استفاده نمایید. همچنین می‌توانید بسته به سلیقه خود از قالب‌های آلومینیومی و یا فشاری برای ایجاد طرح‌های مختلف استفاده کنید.
  4. بهترین انتخاب برای پخت مربای به، استفاده از ظروف مسی می‌باشد. استفاده از ظروف مسی در تهیه مربای به ارتباط مستقیم با کیفیت و رنگ بهتر مربا خواهد داشت. همچنین استفاده از دم‌کنی در پخت این مربا نتیجه‌ای مطلوب خواهد داشت.

به همین راحتی! تجربیات خود را در مورد تهیه این مربا در بخش نظرات با ما مطرح کنید!